Kinderfysiotherapie

De ontwikkeling van zintuigen en motoriek bij kinderen verloopt spelenderwijs. Het komt echter voor dat deze ontwikkeling moeizamer verloopt dan bij leeftijdsgenootjes door bijvoorbeeld te weinig ervaring met spelen en bewegen of door een aandoening. Kinderen hebben dan merkbaar meer tijd en oefening nodig om een (motorische) ontwikkeling onder de knie te krijgen. Het kan ook zo zijn dat kinderen geholpen moeten worden om met minder mogelijkheden de motorische of zintuigelijke vaardigheden zo optimaal mogelijk onder de knie te krijgen.

Heeft uw kind bijvoorbeeld moeite met bewegingsvaardigheden (o.a. fijne motoriek, grove motoriek, orthopedische klachten) of andere hulpvragen die met fysiek functioneren te maken hebben (o.a. bewegingsangst, spierziekte, ademhalingsproblemen, andere aandoeningen), dan kan de kinderfysiotherapeut uw kind hierbij helpen. Ook als u vragen heeft over de motorische of zintuiglijke ontwikkeling van uw kind kunt contact met ons opnemen.

Onze kinderfysiotherapeuten helpen kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar bij problemen met de motorische en zintuigelijke ontwikkelingen. Afhankelijk van de leeftijd en de hulpvraag kan ervoor gekozen worden om niet in de fysiopraktijk maar in de thuissituatie of op school te behandelen. Neem voor vragen contact op met ons secretariaat.

Afspraak maken

Maak online een afspraak klik hier
Of bel voor een afspraak

0455641112