FYSIOSTOFBERG TROTSE PARTNER VAN RUN FOR KIKA MARATHON

FysioStofberg is een groeiende organisatie, waar enthousiaste en gedreven professionals sinds 2008 bijdragen aan het verbeteren van de fysieke functie van iedereen die ‘beter wil worden’. Gedreven door de visie dat iemand niet ziek hoeft te zijn om beter te worden, leveren wij een breed palet aan zorg en ondersteuning. Fysiotherapeuten met diverse specialisaties, Looptrainers, Bewegingsdeskundigen, Motorisch Remedial Teachers, Gezondheidswetenschappers en andere gespecialiseerde ondersteuning; allemaal streven wij naar de best mogelijke verlening van diensten om verbetering op elk persoonlijk niveau te bewerkstelligen.

Sport en hardlopen gaan ons aan het hart. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij partner zijn van Run for KiKa Marathon.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.”
BRON: https://www.kika.nl/wat-doet-kika

Ook meedoen aan Run for KiKa Marathon?
Vraag uw behandelaar naar de mogelijkheden
of klik hier voor meer informatie.