We hebben de ambitie om ons vakgebied naar een hoger niveau te tillen. Met “we” bedoelen we alle FysioStofberg praktijken en samenwerkende partners. We zijn er om elkaar sterker te maken, door ervaringen te delen, om te leren en te inspireren.

Van een Plus verzekerd….

Om onze ambities waar te maken, want aan woorden alleen heb je niets, zijn we bereid om te investeren in mensen, middelen en materialen. FysioStofberg heeft met alle grote Zorgverzekeraars een overeenkomst en is bovendien in de meeste gevallen ook we voorkeurs- / Pluspraktijk. En daar zijn we best trots op. Het betekent dat we kwalitatief goede en transparante zorg leveren. Bij FysioStofberg word je goed en snel geholpen door een team van specialisten en krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Horen we vaak zeggen….

 

HKZ / ISO 9001 gecertificeerd HKZ ISO 9001 FysioStofberg

Naast de certificering van de zorgverzekeraars is FysioStofberg HKZ/ ISO 9001 gecertificeerd. Dit keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Een gecertificeerde praktijk heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Het perspectief van de cliënt is daarbij altijd het vertrekpunt