Weer een mooie nieuwe ontwikkeling voor de Stofberg Groep.

Binnenkort gaat de Stofberg Groep een intensieve samenwerking aan met de ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland.

De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals gespecialiseerde fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland. Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en bedrijfszorg/arbeidsrevalidatie trajecten.

De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN) voor wat betreft producten als:

  • medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts;
  • hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog;
  • longrevalidatie o.l.v. de longarts;
  • specialistische GGZ o.l.v. de psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut.

Onze samenwerking is voor de TopzorgGroep interessant om de specifieke activiteiten zoals eerder genoemd in Limburg en Brabant samen met ons verder uit te breiden. Hiernaast zullen wij onze diensten zoals RiskCare Preventie en Rechargelab ook in de rest van Nederland gaan uitrollen. Kortom beide organisaties breiden zowel hun portofolio als hun netwerk en hun werkgebied uit door middel van deze samenwerking.

Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenwerking zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de Stofberg Groep als de TopzorgGroep. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-)effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Randy Stofberg en Cyriel Dubislav, namens de Stofberg Groep

E: Randy Stofberg: randy@fysiostofberg.nl en Cyriel Dubislav: cyriel@fysiostofberg.nl

Dochter bedrijven Stofberg-Groep